Healing Tao lessenOntspanning en welzijn

Laat je spanning los met Healing Tao

Taoïstische lessen in Drenthe: Assen en Hooghalen

Spanning loslaten, minder stress… het zijn jouw opbrengsten van een combinatie van chi kung, meditatie, tai chi en zelfmassage. Oude taoïstische kennis gecombineerd met moderne westerse wetenschap. Met twee voeten op de grond werken aan kanten van jezelf waar je minder goed contact mee hebt. En dat is voor iedereen anders. De één heeft vooral fysiek baat bij de lessen, de ander lost emotionele blokkades op. Maar wat er ook gebeurt, als je eenmaal geraakt bent door de Tao, zal je bewustzijn groeien.

In elk van ons ligt zo’n zaadje te wachten

Ook jij hebt ergens aan de rand van het onderbewuste een sluimerende behoefte om helemaal gelukkig en thuis te zijn bij jezelf. Dit zaadje van “zelfrealisatie” heeft het nodig dat er een beetje water op wordt gegoten en dat het in vruchtbare aarde wordt gezet om te kunnen ontkiemen. Vervolgens vraagt het om liefde, aandacht en verzorging om verder te kunnen groeien en ontwikkelen totdat de boom zoals ieder van ons bedoeld is, zich kan laten zien. Gun het jezelf om dit zaadje in jou wakker te maken en tot leven te komen. Probeer en voel het zelf tijdens de Healing Tao les.

Verwerf méér energie, rust, ontspanning en vrijheid voor jezelf.

Tijdens het werken met vitaliteit, levensenergie en levenskracht, speelt de levensenergie een grote rol. We richten ons op het omzetten van verschillende vormen van energie in vitaliteit, levenskracht en gezondheid. Je zult snel merken dat je aan vitaliteit en kracht wint.

Healing Tao lessen Drenthe

Basis les Healing Tao – Assen

 • Locatie volgt

 • Data volgen

 • € -,- voor serie van 12 lessen (prijs volgt)
  overmaken op bankrekening
  NL41INGB0003602444
  t.n.v. G. Kwikkers onder vermelding van
  Healing Tao en je naam en lesdag

Gevorderden les Healing Tao – Assen

 • Locatie volgt

 • Data volgen

 • € -,- voor serie van 12 lessen (prijs volgt)
  overmaken op bankrekening
  NL41INGB0003602444
  t.n.v. G. Kwikkers onder vermelding van
  Healing Tao en je naam en lesdag